Over mij

jolande-penninks-coachingMijn naam is Jolande Yashoda Penninks, een toegewijde yogi die van mens en dier houdt. De Sanskriet naam Yashoda heb ik gekregen van Swami Satchidananda de Woodstock Guru, toen ik in 1999 in Yogaville door hem geïnitieerd werd als Integral Yoga Teacher.

Ik ben een doorgewinterde zakenvrouw en heb sinds mijn drieëntwintigste altijd een eigen bedrijf gehad. In 1988 ben ik naar de Algarve verhuisd en heb daarna deels in beide landen gewoond. Iets miste er echter altijd in mijn leven en steeds meer vroeg ik me de reden van mijn bestaan hier op aarde af.

Op basis van respect en gelijkwaardigheid, we zijn immers allemaal één, kan ik ook jou leren hoe je ondanks wat er ook in je leven gebeurt toch gelukkig kunt zijn. Ik geef je de handvatten door middel van gesprekken en oefeningen zodat jij weer in de goede vibratie komt van wie je bedoeld bent te zijn.

De afgelopen twintig jaar ben ik actief bezig met spirituele groei, filosofie en kwantumfysica en ik heb moderne leermeesters mogen ontmoeten die me vandaag de dag nog steeds inspireren. Langzaamaan ben ik naast mijn werk spelenderwijs familie, vrienden, collega’s en kennissen gaan helpen en al snel kwamen er ook anderen die eens met me wilden praten en zo is aan de zijlijn Counseling Brabant ontstaan.

Puur en positief, zo zijn we geboren en ook jij hebt die kracht in je om gelukkig te zijn. Verander je leven en doe het NU, ‘Genoeg is Genoeg’!

namaste-brabantNamasté(het goede in mij groet het goede in jou)

Jolande Yashoda